MIKUKUHIN PAPAN NAMA RSUD WANGAYA KOTA DENPASAR

Oleh : rsudwangaya | 05 Oktober 2018 | Dibaca : 96 Pengunjung

MIKUKUHIN PAPAN NAMA RSUD WANGAYA KOTA DENPASAR

OM SWASTIASTU

NGELANTURANG INSTRUKSI GUBERNUR BALI NOMOR 2331 WARSA 2018 INDIK PENGELIMBAK UGER-UGER UTAWI PERATURAN GUBENUR BALI NOMOR 80 WARSA 2018, NGINDIKANG GALAH MEBUSANA ADAT BALI, MEBASA BALI LAN AKSARA MIWAH SASTRA BALI TALER NGEWENTENANG PIDABDAB PARIKRAMA “BULAN BAHASA BALI”, SANE PATUT KELAKSANAYANG SINARENGAN RING SE-JEBAG JAGAT BALI. ASAPUNIKA TALER RING INSTRUKSI PUNIKA SILIH SINUNGGIL KEUNGGAHANG MANGDA NGANGGEN AKSARA BALI SANE PATUT KESURAT RING PAPAN NAMA RUMAH SAKIT. PUNIKA MAWINAN NEMONING RAHINA SUKRA PON WUKU DUKUT PINANGGAL MASEHI 5 OKTOBER 2018, TITIANG JAGI MIKUKUHIN PAPAN NAMA RUMAH SAKIT RSUD WANGAYA KOTA DENPASAR SANE ANYAR MESURAT ANTUK AKSARA BALI. PIDABDAB PAMIKUKUH/PERESMIAN SEKADI PUNIKA, SINARENGAN KELAKSANAYANG RING KANTOR WALIKOTA,   GEDUNG DPRD, LAN PD PASAR SEJEBAG JAGAT DENPASAR.

DUMADAK NAPI SANE DADOS TETUJON MANUT INSTRUKSI PUNIKA NGELIMBAK TUR NINCAPANG PAMIKUKUH ADAT LAN BUDAYA BALI PRESIDA KE AJEGANG. PARAJANA UTAWI WARGA BALI PATUT BANGGA RING PIKAYUN, PRESIDA MEPARIBASA BALI LAN MEBUSANA ADAT BALI PINAKA CIHNA JATI DIRI DADOS KRAMA BALI.

KADI ASAPUNIKA PRASIDA TITIANG MATUR, MELARAPAN PUJA PENGASTUTI RING IDA SANG HYANG WIDI WASA, TITIANG MIKUKUHIN PAPAN NAMA RSUD WANGAYA KOTA DENPASAR

OM SANTHI SANTHI SANTHI OM

Oleh : rsudwangaya | 05 Oktober 2018 | Dibaca : 96 Pengunjung